Extensii de gene: în ce constă și care sunt avantajele și contraindicațiile acestei proceduri?

V-ați săturat să folosiți un ondulator de gene și să vă machiați genele în fiecare zi? Indiferent cât de mult timp alocați machiajului, nu sunteți niciodată complet mulțumite de rezultat? Îndepărtarea machiajului seara pare a fi o pierdere de timp pentru dumneavoastră? Dacă răspunsul este ”da” la cel puțin una dintre întrebări, este timpul să aflați mai multe despre extensiile de gene. Aflați ce tip de procedură este, dar și avantajele și dezavantajele sale.

Ce sunt extensiile de gene?

Procedura implică alipirea unei gene false pe fiecare geană naturală. În funcție de metoda aleasă, una, două, sau trei gene sunt lipite de o geană naturală. Efectul durează aproximativ o lună. După acest timp, genele trebuie retușate. Procedura trebuie repetată la fiecare patru săptămâni. În general, tratamentul de extensie a genlor este lipsit de durere și durează 1-2 ore.

După tratament – informații utile

Imediat după vizitarea unui salon de înfrumusețare, trebuie să evitați contactul ochilor cu apa și alte produse de îngrijire a ochilor sau produse demachiante. De asemenea, este important să evitați apa sărată și soarele, deoarece pot influența condiția genelor false.

Extensii de gene – avantaje

  • sunt mai lungi și mai groase decât genele naturale, indiferent de îngrijirea aplicată,
  • nu este necesar să folosiți rimel – vă economisește timp,
  • sunt rezistente la apă,
  • puteți purta lentile de contact.

Extensii de gene – contraindicații

Atâta timp cât extensiile de gene au fost aplicate într-un salon de frumusețe, procedura este sigură. Totuși, există și câteva contraindicații:

  • alergiile la oricare dintre substanțele folosite în timpul procedurii, de ex. adeziv.
  • inflamația ochiului.

Rețineți că ochii sunt cele mai sensibile zone ale corpului. Înainte de a decide să recurgeți la o astfel de procedură, discutați cu un specialist.